Ons Verhaal

Hallo!

Wij zijn Katlein & Jan en zijn de eigenaars en bestuurders van Depot Dorst. Wij zijn een gezellig bedrijfje in Haasrode, opgericht in 2017, toen onder de naam J&J Drinks. Als new kids on the block van de drankenbusiness zijn wij hard de weg aan het timmeren om onze missie te doen slagen! Onze klanten lekkere dranken aan bieden in een bloeiende zaak. Onze winkel is dé plek bij uitstek wanneer je op zoek bent naar klassieke dorstlessers of verrassende dranken.

Wij hebben een passie voor lokale dranken en dranken met een uniek recept! Bij ons vind je unieke merken met bijzondere verhalen. Van drankjes met rabarber, komkommer tot lavendel. Of ben je opzoek naar drankjes met minder suiker? Of juist méér cafeïne? Dan valt er bij ons heel veel te ontdekken. Onze missie is om deze andere dranken hun weg naar jou te laten vinden, door middel van onze winkel in Haasrode en onze webshop.

Proef ook zeker ons eigen huis bier, GOUDEN HAAS!

Daarnaast zijn we als drankenleverancier actief in Vlaams-Brabant. Thuis een feest organiseren? Drank bestellen voor een event? Vaste leverancier voor je bedrijf? Welkom! We leveren de gepaste dranken en voorzien de juiste hoeveelheden.

Sinds 2020 zijn wij een samenwerking aangegaan met Prik & Tik. Hierdoor kan onze kennis en ons assortiment ten volle tot hun recht komen. Dankzij ons engagement met Prik & Tik hebben wij ook een consumentenfolder

Kom langs bij Depot Dorst of bezoek onze webshop! Ontdek ons ruim drankenaanbod en laat je zintuigen prikkelen.

Katlein & Jan

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x