Antargaz

Wij zijn een officieel verdeelpunt van Antargaz. Je kan bij ons terecht voor de aankoop van een gasfles. Of voor de omruiling van je lege fles Antargaz.

Voor welke toepassing je er ook één nodig hebt, Antargaz heeft voor jou de ideale gasfles. Wil je een lichte of compacte gasfles? Check dan de Cocoon. De perfecte gasfles voor BBQ's en mobilhomes? Dat is onze Calypso. Maar ook de grotere flessen Propaan of Butaan zijn bij ons te verkrijgen. Ook een ontspanner kan worden aangekocht.

Propaan- en Butaangas wordt verkocht in specifieke gasflessen. Door middel van een waarborgsysteem krijgt je de fles in “bruikleen”. De gasfles zelf blijft steeds eigendom van Antargaz.

Voor gasflessen van een ander merk wordt geen vergoeding uitbetaald maar wij zorgen er wel voor dat de gasfles zijn weg terugvindt naar de juiste gasleverancier.

Breng je een gasfles binnen, dan ben je uiteraard niet verplicht om een nieuwe Antargaz gasfles aan te kopen. Je moet wel beschikken over het origineel Antargaz waarborgkaartje om de waarde, gelinkt aan dit kaartje, terug te krijgen.

De gasflessen worden niet aan huis geleverd. Deze kunnen enkel aangekocht worden in onze winkel.


call_to_action

Vertrouwde Waarborgkaart

restaurant

Barbecue & Koken

whatshot

Verwarming

Antargaz

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x